Flott fiske i reisaelva

Fisket i reisaelva er bedre enn det har vært på mange år. Det rapporteres om store fangster, og det sees mye fisk i elva.

Mye laks

Perioden fra fiskeåpninga 15. juli frem til i nå har vært preget av kaldt vær/vann, høy vannstand og kjempegode fiskeforhold. I alle sonene rapporteres det om gode fangster av laks og det er lenge siden man kunne se så mye fisk i reisaelva som det vi har gjort i år. I åpningsdøgnet/helga var jeg ikke i kontakt med noen på øverelva som ikke hadde fått fisk, og selv om det meste var smått så var det og tatt mange store fisker.
Simeon på 10 år med sin første laks

Stimer med fisk - mye smålaks

Mange har opplevd rene eventyrfiske på reisaelva i denne første perioden, og det ryktes om flere som har fått mange laks på kort tid. Videre har det blitt observert mye mer laks i elva enn det som har vært tilfelle de foregående år. Personlig så jeg 15-20 laks komme opp et parti i øverelva, det kan jeg ikke huske å ha sett tidligere, mye av dette var småfisk.

Storfisk

Jeg snakket med en person uken etter åpninga som hadde fått en fisk i sone 6. Personen hadde ikke veid fisken, men den var 115 cm lang og ble satt ut igjen etter en lang kamp. Hvor mye veier en hun-fisk på 115 cm? Jeg vet ikke, men den er iallefall stor og i hht vekttabellen til NASCO skal den veie omtrendt 16,5 kg.

Tips en venn
Tips en venn
eller del på..


Here, fishy fishy fishy...