Foreløpig status for årets sesong

Årets fiske startet med et svært godt fiske den første uken. Det ble fanget mye stor laks de tre første ukene.

Mye stor laks

Det er så langt rapportert inn en fangst på 6,5 tonn laks, men vi antar at det riktige tallet ligger en god del høyere enn dette. I overkant av 90 % av denne fangsten består av laks over 9 kg. Den største laksen veide 23,2 kg, og ble fanget i sone 10. Det er tatt laks på over 21 kg i alle ukene 26-31, og mange har "perset". Se blant annet www.polarflua.com og www.reisastua.no. Den tiende "minste" laksen var på hele 18 kg, og snittvekten er så langt på anstendige 7,4 kg. Fisket av mellomlaks har også vært bra og noe bedre enn i 2009, mens innrapportert fangst av smålaks er betydelig lavere sammenlignet med fjoråret. Besøk www.laksefisk.no for en detaljert fangstoversikt.

Arild Reiersen med hannlaks på 15,4 kg

Fortsatt ledige kort for laksefiske

Det er fortsatt ledige døgnkort både i den nedre delen (sone 1-10) og den øvre delen (sone 11-19) før fiske etter laks avsluttes den 20. august kl. 24:00. Kortene kan kjøpes påwww.laksefisk.no. Husk at laksen og sjøørreten ofte tar i skumringstimene...

God start på fisket etter sjøørret

Fisket etter sjøørret har så langt fått en god start. Det er både observert og tatt en god del stor sjøørret fra 3-8 kg. Vi forventer at fisket etter sjøørret blir bra i 2010. Normalt er hovedoppgangen i perioden 20. august til første halvdel av september. Det selges ubegrenset antall sjøørrretkort i denne perioden til 150 kroner/døgn på www.laksefisk.no.


Tips en venn
Tips en venn
eller del på..


Here, fishy fishy fishy...