Herverk på vår nye gapahuk ved Mikkinakken - Reisa Elvelag ønsker tips om saken

Det ble i løpet av siste døgn utført herverk på vår nyoppsatte gapahuk ved Mikkinakken, Svartfoss. Reisa Elvelag ønsker tips om saken.

Herverk på nyoppsatt gapahuk

Det er i løpet av siste døgn utført herverk på vår nyoppsatte gapahuk ved Mikkinakken, Svartfoss, på Statsskogs eiendom 29/1. Gapahuken var ferdig oppsatt og beiset klokken 23:00 torsdag den 12. august. Herverket er gjennomført siste døgn, sannsynligvis mellom klokken 02:00 lørdag den 13. august og klokken 11:00 i dag den 14.august. Reisa Elvelag har mistenkte i saken, og vil umiddelbart politianmelde forholdet. Vi ønsker tips om saken på telefon 98 21 89 26.
Lignende gapahuk av den som er satt opp på Mikkinakken

En del av et større tilretteleggingsprosjekt

Gapahuken som er satt opp torsdag den 12. august er en del av et større tilretteleggingsprosjekt. I driftsplanen for Reisa Elvelag (2006-2010) er en betydelig bedre fysisk tilrettelegging for fiskere og andre som benytter elva som opplevelses- og rekreasjonsområdet høyt prioritert. Våre målsetninger med arbeidet er:

  • Bedre den generelle opplevelsen av å benytte Reisaelva som frilufts- og rekreasjonsområde både for innenbygds- og tilreisende fiskere og turister
  • Gjøre de utvalgte områdene bedre estetisk utformet
  • Gjøre utvalgte steder langs elva bedre tilrettelagt for brukere med ulike behov, slik som barnefamilier, eldre, og personer med redusert funksjon
  • Nå ut med viktig informasjon på utvalgte steder, slik som fiskeregler, bekjempelse av G. Salaris, fang og slipp, stedets kvænske historie osv.
  • Utvikle en miljøvennlig og bærekraftig profil
  • Spre fiskere over et større område slik at det ikke blir en overbelastning på enkelte områder som i dag har enkel tilgang. Det er viktig for å unngå køfiske og ubehagelige situasjoner.

Forhåpentligvis en engangshendelse

Reisa Elvelag vil bruke betydelige midler på å tilrettelegge langs den vakre elva vår, og håper denne hendelsen er en engangsforeteelse. Vi antar at dette herverket er gjennomført av mennesker som ikke ønsker andre det beste, og ber våre innenbygds fiskere og besøkende om å hjelpe oss med å ta vare på det som vil bli tilrettelagt i framtiden.

Tips en venn
Tips en venn
eller del på..


Here, fishy fishy fishy...