reisaelva.no

19.6.2017: Salgsdag og trekning av første 4 døgn for innenbygds fiskeberettigede

Elvebåt i solnedgang i Røyelen_300x201

Mandag 19.6. 2017 arrangerer Reisa Elvelag salgsdag og trekning av av bygdekort på Haltibygget på Storslett.

Sekretariatet holder åpent kontor for innenbygds fiskeberettigede som sliter med å få betalt forvaltningsavgiften over internett, fra kl 14.00-18.00. Plages du med å få betalt forvatningsavgiften over nettløsningen eller ikke har tilgang til internett kan du komme innom oss så finner vi en løsning. Ønsker du å komme innom for å få svar på andre spørsmål eller bare ønsker å slå av en prat over en kopp kaffe er du også hjertelig velkommen. Du finner oss oppe i andreetasjen i gammelbygget.

Fra klokken 18.00-> gjennomføres trekning av døgnkort/soner for innenbygdsfiskere som har løst forvaltningsavgift. Den som blir trukket ut først, får velge 4 døgn først, den som blir trukket som nr 2 får ta ut de 4 neste døgnene osv. Trekninga blir å foregå på kantina i 1.etasje.

 

Vi anbefaler samtlige å løse ut forvaltningsavgiften i forkant om du har mulighet, det medfører at salgsdagen går så smidig som mulig og at vi kan prioritere dem som ikke har tilgang til datautstyr og lignende.

Hvordan løse forvaltningsavgift på scanatura.no:

Forvaltningsavgiften 2017 for innebygds fiskebrettigede (Bygdekortet) kan nå betales over nett ved følgende metode:

1. Trykk på linken: http://www.scanatura.no/webshop

2. Trykk "Laksefiske"

3. Trykk "Reisaelva"

4: Trykk ""Reisa Elvelag"

5: Velg mellom ordinær forvaltningsavgift eller forvaltningsavgift for ungdom 12-20 år . Vær oppmerksom på at alle kjøpte forvaltningsavgifter vil bli avsjekket på bostedsadresse innenfor gamle Nordreisa, samt på alder for ungdomsordningen. 

OBS: Ved kjøp av forvaltningsavgiften får du på samme måte som i fjor tilgang til å gå inn å velge ledige døgn/soner i en kalender. Denne kalenderen åpnes ikke for reservering før vi har gjennomført trekningen av sesongens 4 første døgn.

 


Published Fri 26 May 2017 by Rune Steinsvik
Updated: Fri 26 May 2017
Tell A Friend Or share with...