Møte for private grunneiere med fiskerett i Reisaelva

Foreningen for private grunneiere med fiskerett i Reisaelva innkaller til møte onsdag 9. januar 2013 på Kjelleren Samfunnshus kl 1900.

Krav fra 20 fiskeberettigete om ny bruksordning

Saken som skal behandles er kravet som 20 av de fiskeberettigede i Reisaelva her reist om ny bruksordning for jordskifteretten for organisering av fiske i elva. Kravet er registrert som sak 1900-2012-0051 Reisaelva, i Nordreisa kommune, og den 7. desember 2012 sendte Nord-Troms jordskifterett ut 1800 innkallinger til partene i saken. Her er en link til innkallingen.

Kort om møtets innhold

Når de fiskeberettigede nå har reist krav om ny bruksordning for jordskifteretten er det viktig at de private grunneierne med fiskerett i Reisaelva ivaretar våre interesser. Samtidig har vi som part i saken også en plikt til å opplyse saken. I den forbindelse har partene blitt bedt om at dokumenter og forhold en ønsker å vise til i saken blir oversendt jordskifteretten innen 15. januar 2013. Spørsmålet vi skal drøfte på møtet er hva slags innspill vi skal oversende jordskifteretten innen fristen? For nærmere informasjon ta kontakt med Jan Harald Tørfoss på tlf 908 34 106 eller på epost.


Tips en venn
Tips en venn
eller del på..


Here, fishy fishy fishy...