Salg av innenbygds fiskekort i 2011

Salg av fiskekort for innenbygds kjøpere vil i år foregå den 4. og 5. juni på idrettshallen i Nordreisa. Det vil også være mulig å kjøpe kort for utenbygds fiskere. Det er GRATIS å delta både for besøkende kortkjøpere og utstillere.
Begynn planleggingen nå! Reisa Elvelag gjentar fjorårets suksess med salg av fiskekort i Nordreisa idrettshall også i 2011. Årets salg vil foregå den 4 og 5. juni i Nordreisa idrettshall. Vi minner om at arrangementet er gratis og åpen for alle som ønsker å delta. Dette gjelder både besøkende og utstillere.
Reisa Elvelag kjenner til at det er flere kortkjøpere som ikke kan møte på vårt kortsalg på idrettshallen den 4. og 5. juni. Dersom du ikke har anledning til å møte, kan du benytte andre til å gjennomføre kjøpet. Benytt i så fall vårt fullmaktsskjema. Skjemaet kan lastes ned og du finner det under artikkelen.
I forbindelse med kortsalget er vi på jakt etter ustillere som ønsker å profilere sin bedrift eller organisasjon. Dette kan være lag og foreninger såvel som private bedrifter. Dersom du har tips, kan du klikke på "kontakt oss" øverst på siden og sende oss en melding, eller ta kontakt på telefon 951 88 879.
  application/pdfFullmakt kjøp av fiskekort 2011.pdf

Tips en venn
Tips en venn
eller del på..


Here, fishy fishy fishy...