Årets salg av det lokale bygdekortet

Salg og trekning av bygdekort

Årets salg og trekning av bygdekort vil foregå på Halti (kantine/ishavsstudio) torsdag den 16.juni, og programmet er som følger:

Kl 17:00-18:30 SALG. De som ikke har e-post og mangler tilgang på internett, får betalt dette med kort eller kontant for 1750.-. Det er mulig å bruke vedlagte fullmaktsskjema for de som ikke kan komme.

Kl 20:00- TREKNING. For å bli med på trekningen, må forvaltningsavgiften være betalt på scanatura.no. Den som blir trukket ut først, får velge 4 døgn først, den som blir trukket som nr 2 får ta ut de 4 neste døgnene osv. 

 

Registrering og kjøp på Scanatura

Betalt forvaltningsavgift for bygdekortet gir tilgang til uttak av ledige døgnkort i perioden 1.juli – 31.august. I tillegg fungerer betalt forvaltningsavgift som fiskekort for fiske etter sjøørret i perioden 1-14.september i sone 1-sone 5 (Bergmo bru).

 

For å betale forvaltningsavgiften og få tilgang til bygdekort (døgnkort), må du i år være registrert som bruker hos scanatura.no.

 

Dersom du ikke er registrert hos Scanatura, må du gjøre følgende:

 

  1. Gå til http://www.scanatura.no 
  2. Velg «Min side» under «Laksefiske» http://www.scanatura.no/MinSide
  3. Velg «Registrer deg»
  4. Fyll inn navn, adresse, postnr, poststed, land, mobiltelefon, epost og passord. 
  5. Velg lagre.
  6. Du mottar nå en epost der du må bekrefte ved å «klikke på» en lenke.
  7. Du er da registrert som bruker med egen konto. På denne kontoen kan du ta ut døgnkort og rapportere kort med fangst/ikke fangst.

 

For å betale forvaltningsavgiften, klikk her.

Tilgang på uttak av døgnkort vil bli åpnet i forkant av sesongstart. De som ikke har tilgang til internett, kan også i år hente døgnkort på Kronebutikken

Fiskeregler og fullmaktsskjema er vedlagt.

  application/pdfFiskeregler 2016 - norsk.pdf
application/pdfFULLMAKT BYGDEKORT.pdf

Tips en venn
Tips en venn
eller del på..


Here, fishy fishy fishy...