Salget av bygdekort foregår på internett og de 4 første døgnene per fisker trekkes den 10.juni på kantina til idrettshallen

Salg av bygdekort vil i år i all hovedsak foregå på internett. For de som ikke kan kjøpe bygdekort på internett, så selges disse mellom klokken 18:00 og 19:00 på kantina til idrettshallen den 10.juni. Det blir også mulig å delta i trekningen av de 4 første døgnene. Disse trekkes ved at kjøperrekkefølgen trekkes.

Bestilling av bygdekort

Årets bygdekort reserveres og betales på internett. Kortet kan bestilles og betales her. Du vil da få betalt bygdekortet til 1700.-. Denne prisen gjelder til og med den 10.juni. Fra og med den 11.juni koster bygdekortet 1900.-. Etter den 11.juni kan de 4 første døgnkortene reserveres på nett av de kortene som er ledig etter trekningen den 10.juni. Alle som kjøper bygdekortet får egen konto for innlogging. Det er mulig å reservere inntil 4 døgn hver gang, og ha inntil 4 reserverte døgn tilgjengelig til enhver tid. Det vil være mulig å bare reservere 1 sonekort/døgn. Husk at det er kun de som har betalt forvaltningsavgiften som har stemmerett ved neste års valg.

Ola Dyrstad med storlaks hannlaks fisket i 2011

Plan for salgsdagen den 10.juni

Planen for salget den 10.juni er som følger:

18:00-19:00 Salg av bygdekort - PS! gjelder kun de som ikke kan reservere på internett. For de som har betalt på nett trenger ikke stille før kl 20:00 dersom de vil være med på trekningen

19:00-20:00 Kaffepause og trekning av kjøperrekkefølge

20:00 -         Reservasjon av 4 første døgn for de som har betalt forvaltningsavgiften. De som ikke stiller opp kan ikke få være med på trekningen.

Velkommen!


Tips en venn
Tips en venn
eller del på..


Here, fishy fishy fishy...