Valg av representanter for de fiskeberettigede til det nye styret i Reisa Elvelag

Det avholdes valg av representanter tirsdag den 15.oktober klokken 19:00 til det nye styret i Reisa Elvelag. Det skal også velges vararepresentanter og utsendinger til årsmøtet. Valget avholdes på auditoriet til Nord-Troms videregående skole.

I kjølvannet av ny bruksordning ,sak: 1900-2012-0051 Reisaelva i Nord-Troms jordskifterett, skal det velges et nytt styre til Reisa Elvelag. Styret skal bestå av 3 representanter for de fiskeberettigede, 2 representanter for private grunneiere, og 2 representanter for Statskog. I § 6.1.2 Valgmøte for de fiskeberettigede, står det følgende om valget:


Fiskeberettigede i henhold til § 4.2, som har innbetalt forvaltningsavgift for foregående år, innkalles til valgmøte. Disse velger:

- 20 utsendinger til årsmøtet og 5 varamedlemmer i rekkefølge
- 3 styrerepresentanter med 3 personlige varamedlemmer for to år av gangen, men slik at en representant står på valg etter ett år

Valget blir gjort med vanlig simpelt flertall der hver fiskeberettiget har én stemme. Stemmeberettiget er de som er fiskeberettiget i henhold til § 4.2. Grunneiere og deres ektefelle/samboer som også er fiskeberettiget i henhold til § 4.2, har stemmerett under valget, men er selv ikke valgbare som representant for de fiskeberettigede.

Vi ønsker alle stemmeberettigede velkommen til valget !


Tips en venn
Tips en venn
eller del på..


Here, fishy fishy fishy...