Årets salg av kultiveringsavgift og kort til grunneiere - oppdatert informasjon

Salget av årets kultiveringsavgift for innenbygds kjøpere vil gå av stabelen den 13. og 14. juni på idrettshallen i Nordreisa.

Salg av fiskekort for innenbygds kjøpere

Årets salg av innenbygds kultiveringsavgift vil foregå den 13. juni fra kl 10:00 til kl 18:00, og den 14. juni fra kl 10:00 til kl 16:00 på idrettshallen i Nordreisa. Årsaken til denne endringen er at salgsavtalen er sagt opp. Reisa Elvelag har derfor besluttet å gjennomføre et intensivt salg av fiskekort i løpet av de to nevnte dagene. Dersom noen er forhindret fra å stille opp, er det mulig å få andre til å gjennomføre kortkjøpet. I så fall må det følge med en fullmakt med gyldig dokumentasjon. Under artikkelen kan du laste ned skjema for bruk som fullmakt. For de som verken har mulighet til å stille opp på kortsalget eller få andre til å kjøpe kort, vil det være mulig å kjøpe alle typer innenbygds kultiveringsavgift og grunneierkort hos Tørfoss fiskecamp etter den 15. juni. Dersom du velger å vente til etter den 14. juni med å kjøpe kort, vil det påløpe et ekstra gebyr i tillegg til kortprisen.
Reisalaks

Gyldig dokumentasjon ved kjøp av fiskekort

Ved kjøp av personlige kort (kultiveringsavgift og sesongkort) må kjøpere ha følgende dokumentasjon tilgjengelig: skattekort pr november 2008, gyldig legitimasjon, og betalt fiskeravgift for 2009. De som ønsker å kjøpe nærings- og grunneierkort må dokumentere eierskap til gårdsnummer med fiskerett ved å vise fram gyldig skjøte og legitimasjon. Dersom kortkjøpere ønsker å få andre til å gjennomføre kortkjøpet, må det i tillegg til gyldig dokumentasjon også leveres inn utfylt fullmakt.

Minimesse og villaksens dag

I forbindelse med salget av fiskekort, vil Reisa Elvelag arrangere en minimesse med utstilling av fiskeutstyr og annet friluftsutstyr i idrettshallen. Det er selvsagt gratis inngang for de som ønsker å besøke messen. I tillegg til dette legger vi opp til enkel bevertning, markering av "villaksens dag", og utlodding og salg av døgnkort til utenbygds besøkende. Vi vil komme med mer informasjon etterhvert.

Tips en venn
Tips en venn
eller del på..


Here, fishy fishy fishy...